1. Bullet Ramuan utamanya, MAQUI BERRY - Maqui Berry adalah sejenis tumbuhan yang tumbuh secara eksklusif di Patagonia Wilayah Selatan Chile dan Argentina...Buah ini dipercayai oleh orang asli berkurun lamanya sebagai simbol kekuatan, kesihatan & kecergasan selain mempunyai kuasa penyembuhan yang menakjubkan…Khasiat utama MAQUI BERRY sepert imenguatkan tulang dan sendi, mengurangkan tahap kolestrol, meningkatkan tenaga, kekuatan dan daya ketahanan.


 1. Bullet Kandungan lain seperti ACAI BERRY, DELIMA, NONI, ALOE VERA adalah sumber terbaik untuk Asid Amino, Vitamin dan Protein, meredakan tumit kaki yg merekah, awet muda, menambah tenaga, meningkatkan sistem kekebalan tubuh, pembersih toksin dalam usus serta tidur malam yang lebih nyenyak

dan lain-lain.

 1. Bullet Tahap aktiviti antioksida dalam makanan atau supplemen akan diukur oleh mata ORACnya. Semakin

tinggi ORAC, semakin tinggi antioksidannya. 


KAJIAN OXYGEN RADICAL ABSORBANCE CAPACITY (ORAC) report 2007 dari U.S. Department of Agriculture (USDA) menunjukkan MAQUI BERRY mempunyai KADAR ANTIOKSIDAN yang tertinggi di dunia melebihi produk-produk lain.

 1. Bullet KOMBINASI MAQUI BERRY dgn buah2an dan herba semulajadi terbaik seperti "ACAI BERRY, DELIMA, ALOE VERA, SEA BUCKTHORN, GOJI BERRY, NONI, DRAGON FRUIT, MANGOSTEEN, GANODERMA, RASPBERRY, BLUE BERRY, BLACKBERRY, ELDER BERRY, MADU"...menjadikan MAQUI PREMIER sebagai nutrisi yang paling luar biasa, antara yang terbaik masakini.

 1. Bullet SIARAN FOX NEWS USA serta KAJIAN PAKAR-PAKAR DUNIA termasuk Dr. Frank Schoenlau mengesahkan MAQUI BERRY sebagai buahan ajaib abad ini dengan kadar antioksidan yang tertinggi di dunia.

MAQUI PREMIER plus, apa bendanya menda alah ni?


 1. Bullet Dalam bentuk jus minuman.

 2. Bullet Botol besar (750ml), TAHAN lebih kurang sebulan.

 3. Bullet Rasanya SEDAP....tak pahit, rasa macam jus buahan segar.

 4. Bullet Ambil 2x sehari, PAGI dan MALAM sebelum sarapan.

 5. Bullet Dijamin SELAMAT & BERKESAN, sesuai digunakan untuk semua golongan.

Maqui Premier plus direka khas untuk membekalkan segala jenis nutrisi-nutrisi yang diperlukan oleh badan kita seperti Vitamin A, B, C, E, Omega 3,6 & 9, Folat, Serat, Kalsium, Iron, zat-zat galian dan sebagainya.  Pengambilan Maqui Premier plus bukan sahaja boleh memberikan kesihatan yang lebih baik, tetapi juga dapat menjadikan tubuh kita lebih tahan untuk menghadapi sebarang penyakit.  Badan kita akan terasa segar sepanjang hari, hilang tension, senang bangun dari tidur dan buang air besar, lebih bertenaga dan ltidak penat.  Pengambilan berterusan Maqui Premier plus dalam diet seharian terbukti berkesan dalam membantu masalah sakit sendi, sakit lutut, sakit tumit, sakit urat saraf, sakit tulang belakang dan kebas-kebas.


NAK LIHAT TESTIMONIAL YG SEMPAT KAMI KUMPULKAN?

LIHAT DI SINI >>>>

http://maqui-premier.com/Testimoni.html

Masih ragu-ragu? ...InsyaAllah, kesannya nyata berbeza selepas anda amalkan.😊


Jika anda gunakan Maqui Premier plus ini dengan betul, disiplin yg betul, cara minum yang betul, dan jika tak ada kesan dlm 60 hari, KAMI AKAN PULANGKAN SEMULA DUIT ANDA…Itu janji kami.


Kami tak mahu simpan duit anda jika anda rasa produk ini tidak membantu anda.

Kami telah sampaikan apa yang perlu kami sampaikan untuk menolong menyelesaikan masalah ANDA.


Tiada PAKSAAN. Keputusan terserah kepada anda. CUBA lah sekarang dan rasai lah perubahannya, INSYAALLAH.


Produk ini adalah makanan tambahan untuk ikhtiar sampingan, kuasa penyembuhan tetap di tangan ALLAH SWT.

15 FORMULA AJAIB INI MAMPU MENGURANGKAN KEBAS-KEBAS, SAKIT TUMIT DAN MASALAH URAT SARAF ANDA


8 DARI 10 RESPONS MEMBERIKAN FEEDBACK POSITIVEBERKESAN KER PRODUK NI?  KER MACAM YANG LAIN2 TU


Mungkin, sebelum cuba, anda akan cakap camtu. Tapi sebaik saja anda minum MAQUI PREMIER plus secara konsisten, anda akan nampak perubahannya.

Selepas dua minggu hingga sebulan, badan semakin sihat dan bertenaga…Sakit-sakit badan, sendi-sendi dan lenguh-lenguh mula berkurangan...kebas-kebas pun dah tak ada...Rasa lutut cam ringan jer…


Anda akan rasa seronok sesangat.


Satu bulan dari sekarang jangan terkejut bila jiran kat sebelah rumah tegur anda dan tanya apa rahsia anda...MAQUI PREMIER NI TERBUKTI AMAT BERKESAN DALAM:--

 1. Bullet Membantu Sakit sendi, Tumit & Lutut 

 2. Bullet Mengurangkan Kebas-kebas dan Badan selalu penat

 3. Bullet Mengurangkan Sakit tulang belakang dan Sengal-sengal tulang

 4. Bullet Mengawal kandungan gula dan tekanan darah

 5. Bullet Memulihkan mata yang kabur susah nak cam orang

 6. Bullet Menurunkan kadar Kolestrol pada paras yang selamat

 7. Bullet Membantu Senggugut dan Putaran haid tidak teratur